Все музыканты // Холланд, Дэйв

23 января 2011





Дискография
  • 1971 Music for Two Basses /ECM
  • 1972 Conference of the Birds /ECM
  • 1976 Dave Holland, Vol. 1 /Improvising
  • 1976 Dave Holland, Vol. 2 /Improvising
  • 1976 Dave Holland-Sam Rivers /Improvising
  • 1977 Emerald Tears /ECM
  • 1982 Life Cycle /ECM
  • 1983 Jumpin' In /ECM
  • 1984 Seeds of Time /ECM
  • 1987 The Razor’s Edge /ECM
  • 1988 Triplicate /ECM
  • 1989 Extensions /ECM
  • 1993 Ones /All Intuition
  • 1995 Dream of the Elders /ECM
  • 1998 Points of View /ECM
  • 2000 Prime Directive /ECM
  • 2001 Not for Nothing /ECM

Участие в проектах других музыкантов

  • John Abercrombie WorksBass
  • John Abercrombie with Dave GatewayBass, Double Bass
  • John Abercrombie Gateway 2Bass, Double Bass
  • John Abercrombie ECM Special VIIIBass
  • Muhal Richard Abrams Colours in Thirty-ThirdBass, Cello
  • George Adams Sound SuggestionsBass
  • Barry Altschul You Can’t Name Your Own TuneBass
  • Franco Ambrosetti TentetsBass
  • Franco Ambrosetti Gin & PentatonicBass
  • Derek Bailey Improvisations for Cello and…Cello
  • Kenny Barron ScratchBass




Просмотров: 7530


<<< Маклафлин, Николас
Цицеро, Ойген >>>