Все музыканты // Кюр, Ленни - Дискография

23 января 2011


Оглавление:
1. Кюр, Ленни
2. Дискография



  • 1969: De troubadour
  • 1971: De zomer achterna
  • 1972: Les enfants
  • 1972: De wereld waar ik van droom
  • 1974: God laat ons vrij
  • 1975: 'n Avondje Amsterdam
  • 1976: 'n Dag als vandaag
  • 1980: Dromentrein
  • 1981: Avonturen
  • 1982: Oog in oog
  • 1983: De beste van Lenny Kuhr
  • 1986: Quo vadis
  • 1990: Het beste van Lenny Kuhr
  • 1990: De blauwe nacht
  • 1992: Heilig vuur
  • 1994: Altijd heimwee
  • 1997: Gebroken stenen
  • 1997: Stemmen in de nacht
  • 1998: De troubadour
  • 1999: Oeverloze liefde
  • 2000: Visite
  • 2001: Fadista
  • 2004: Op de grens van jou en mij
  • 2005: Panta Rhei


Просмотров: 7977


<<< Кутуньо, Тото
Лакович, Эльвир >>>